Timiș: punctul de trecere a frontierei cu Ungaria de la Beba Veche deschis temporar cu ocazia alegerilor

Mai multe puncte de trecere a frontierei sunt deschise temporar la graniţa de vest, in judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare, duminică, 9 iunie, în contextul desfăşurării alegerilor din Ungaria.

La solicitarea autorităţilor maghiare, în cursul zilei de duminică, 9 iunie 2024, în contextul desfăşurării alegerilor si de pe teritoriul statului vecin, în intervalul orar 07.00 – 20.00 (ora României), punctul temporar de trecere a frontierei Beba Veche (jud Timiş) şi cele 10 comuncaţii rutiere deschise ocazional de la frontiera comună cu Ungaria (Nădlac III, Grăniceri, Variaşu Mic şi Iermata – jud. Arad; Roşiori, Voievozi şi Cheresig – jud Bihor; Horea, Peleş şi Bercu – jud. Satu Mare) vor fi deschise traficului transfrontalier. Acestea sunt destinate tranzitării frontierei de către persoanele domiciliate în zona adiacentă”, a transmis sâmbătă, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

La nivelul Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Timisoara, Oradea si Sighetu Marmaţiei au fost dispuse măsuri pentru desfăşurarea cu operativitate a activităţii de verificări la frontieră.

În Ungaria au loc alegeri europarlamentare şi locale, duminică, 9 iunie 2024.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole