Timiș: Peste 70 de cetățeni amendați că nu purtau mască. Alți patru au fost prinși că umblau pe stradă deși erau în carantină

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

“În cursul zilei de ieri, 18 noiembrie a.c., la activităţi au participat 349 de forţe de ordine, fiind verificate 103 societăți comerciale, precum şi 125 de mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei. Dintre acestea, 77 de sancțiuni, în valoare de 28.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, 7 sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea și 4 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, în valoare de 1.000 de lei“, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole