Accident pe un șantier al CJ Timiș – patru persoane au căzut de la 6 metri, de pe un planșeu, la Tomnatic

Pompierii timișeni au fost solicitați, la ora 13:37, prin apel la 112, să intervină în urma căderii de la înălțime a patru persoane, în comuna Tomnatic.

Patru muncitori care lucrau la viitorul Centru de legume şi fructe de la Tomnatic, judeţul Timiş, o investiţie a Consiliului Judeţean, au căzut de pe un planşeu, de la o înălţime de 6 metri. A intervenit elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe. Cei patru munciori sunt răniţi, dar conştienţi şi cooperanţi.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijin au fost trimise 2 ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic, și elicopterul SMURD Arad.

La locul intervenției au fost identificate 4 persoane conștiente și cooperante, cu politraumatisme și fracturi prin cădere de pe un planșeu, de la o înălțime de aproximativ 6 m. O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Alte 2 victime, au fost transportate de către ambulanțele SAJ spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara„, transmite ISU Timiș.

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Tomnatic, patru bărbați în vârstă de 27,35, 44 și 52 de ani, au căzut de pe un planșeu de la o înălțime de 6 metri, în timp ce efectuau lucrări la instalația de răcire a unei hale. Cei 4 bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii acestui incident.

Accident la Ghiroda

Un accident ușor s-a produs în Ghiroda. În urma incidentului au fost lovite două mașini și a fost distrusă oglinda montată de primărie la intersecția str. Înfrățirea cu str. Viorelelor…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole