Timiș: o femeie a fost înjunghiată de partenerul de viaţă pe strada Aurel Cosma din Moșnița Veche – o persoană găsită carbonizată în anexa locuinței

La data de 8 Aprilie 2024, în jurul orei 11:38, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Moșnița Veche, a avut loc o altercație între un bărbat și o femeie, femeia prezentând o plagă la nivelul gâtului.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Ulterior ar fi  fost incendiată o anexă a locuinței, în interiorul acestei fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane“, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii aflați la fața locului efectuează verificări în vederea stabilirii identității cadavrului și stabilirea întregii situații de fapt.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru News.ro, că mai multe echipaje de Poliţie, medicale şi de pompieri intervin la Moşniţa Veche.

O femeie a fost înjunghiată de partenerul de viaţă, dar încă nu s-a stabilit dacă este soţul sau concubinul ei.

Ea a fost preluată de către medici cu plăgi în zona gâtului.

În gospodăria celor doi a izbucnit un incendiu la o anexă, dar deocamdată nu se ştie dacă focul a fost provocat de către bărbat înainte de a dispărea sau dacă şi-a dat foc în acea anexă.

La faţa locului intervin pompierii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole