Timiș: legendara trupă new-yorkeză de punk, The Casualties, va concerta în cadrul festivalului Rock la Mureș, unul dintre cele mai longevive festivaluri open air dedicat sonorităților de nișă

Ediția din 2024 a festivalului Rock la Mureș va fi una memorabilă pentru publicul participant, anunșă organizatorii.

Rock la Mureș este unul dintre cele mai longevive festivaluri open air dedicat sonorităților de nișă.  

În acest sens, numele mari din scena internațională care vor urca pe scena festivalului în 2024 nu au întârziat să apară, cea mai recentă formație adăugată în line-up fiind nimeni alta decât legendara trupă new-yorkeză de punk, The Casualties. Perioada de desfășurare a evenimentului este de două zile, mai exact, vineri în data de 12 iulie și sâmbătă în data de 13 iulie“, arată organizatorii.

Așadar, apărută chiar la începutul anilor ’90 din freamătul dur al străzilor specific cartierului Lower East Side din New York, trupa The Casualties a devenit în timp un nume iconic pentru genul street-punk.

Timp de trei decenii nu au încetat să lanseze noi albume în stilul deja cunoscut de o lume întreagă, susținând turnee care au înconjurat lumea mai ceva ca Magellan sau Columb, din Guatemala până în Estonia și din România până în America de Sud sau Asia.

Din line-up mai fac parte în acest moment, pe lângă The Casualties din Statele Unite, Doctor Krapula din Columbia, Dropout Kings din Statele Unite, Avoid Humanity din România și June Turns Black tot din România.

Horticultura S.A. face angajări 

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole