Timiș: jaf ca în filme în cel mai vestic sat din țară – hoții au furat un flex, un cric, o trusă de chei, un redresor auto, 200 litri de motorină, trei baterii de tractor și patru aparate de sudură

La data de 03 octombrie a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au reținut 3 bărbați în vârstă de 20, 26 și 35 de ani bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În fapt, la data de 30 septembrie a.c., în intervalul orar 21:00-22:00, cei 3 bărbați ar fi pătruns în incinta unei ferme agricole, situată în extravilanul localității Beba Veche, din județul Timiș , de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: 3 baterii de tractor, 4 aparate de sudură, un flex, un cric pneumatic, un redresor auto, o trusă de chei și aproximativ 200 litri de motorină. Polițiștii au reușit recuperarea parțială a prejudiciului“, a transmis IPJ Timiș.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole