Timiș: inundații la Sânnicolau Mare după ploaia torențială – pompierii s-au mobilizat să scoată apa din curți și case

A fost cod roșu de fenomene periculoase duminică în zona orașului Sânnicolau Mare. Case, curți și beciuri au fost inundate, după ploaia torențială.

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Stației Sânnicolau Mare, au intervenit în orașul Sânnicolau Mare pentru evacuarea apei din: șase curți, cinci case, un demisol și cinci beciuri inundate, precum și de pe strada Oituz și din două obiective socio-economice.

„Pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență au acționat 32 de subofițeri cu șase autospeciale de intervenție echipate cu 𝑝𝑎𝑡𝑟𝑢 𝑒𝑙𝑒𝑐𝑡𝑟𝑜𝑝𝑜𝑚𝑝𝑒, 𝑑𝑜𝑢𝑎‌ 𝑚𝑜𝑡𝑜𝑝𝑜𝑚𝑝𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙𝑒, 𝑜 𝑚𝑜𝑡𝑜𝑝𝑜𝑚𝑝𝑎‌ 𝑟𝑒𝑚𝑜𝑟𝑐𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎‌ 𝑠‌𝑖 𝑡𝑟𝑒𝑖 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑒𝑙𝑒𝑐𝑡𝑟𝑖𝑐𝑒. Reprezentații Aquatim au acționat cu 2 vitanje. În sprijinul lor s-au deplasat pompierii voluntari ai comunelor Cenad și Sânpetru Mare cu două autospeciale de capacitate medie, echipate cu două motopompe și o electropompă, dar și voluntari din cadrul Primăriei Orașului Sânnicolau Mare și 3 jandarmi”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Groapa de gunoi de la Arad, de nestins

Depozitul ecologic de gunoi de la marginea municipiului Arad arde mocnit şi luni, cu degajări mari de fum, care ajunge în cartierele din oraş şi în localităţi apropiate. Purtătorul de…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole