Timiș: grav accident rutier la Remetea Mare – un bărbat a murit și un altul a fost rănit după ce o autoutilitară a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină

O persoană a murit şi alta a fost grav rănită, sâmbătă, după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 6, în judeţul Timiş.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Timişoara-Lugoj, la kilometrul 545+810 metri, la ieşire din localitatea Remetea Mare, judeţul Timiş, a avut loc o coliziune între o autoutilitară şi un autoturism”, anunţă, sâmbătă Centrul Infotrafic.

La data de 16.09.2023,în jurul orei 05:00, un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus o autoutilitară pe DN 6 dinspre Remetea Mare înspre Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, a survenit decesul conducătorului auto, în vârstă de 72 de ani și rănirea unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, pasager în autoutilitara care a pătruns pe contrasens“, a transmis IPJ Timiș.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole