Timiș: doi tineri reținuți după ce au furat din mai multe locuințe haine, electronice, electrocasnice și unelte de 28.000 de lei

Polițiștii orașului Deta și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Deta au reținut ieri doi bărbați în vârstă de 25 și 28 de ani bănuiți de furt calificat.

În fapt, în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie, tinerii ar fi sustras mai multe bunuri, cum ar fi articole vestimentare, electronice, electrocasnice și unelte, din interiorul a patru locuințe din orașul Deta, cauzând un prejudiciu de aproximativ 28.000 de lei.

Prejudiciu a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, patru acte materiale, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole