Timișoara: doi tineri de 20 și 23 de ani descoperiți posibil drogați la volan după ce au opriți în Piața Aurel Vlaicu

În data de 08 februarie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Piața Aurel Vlaicu din Timișoara, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În urma efectuării controlului corporal au fost găsite asupra tânărului substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive. Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor“, arată IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, în data de 08 februarie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Piața Aurel Vlaicu din Timișoara, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

În urma efectuării controlului corporal au fost găsite asupra tânărului fragmente vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive“, mai arată sursa citată.

Întreaga cantitate a fost ridicată și sigilată, fiind înaintată către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole