Timiș: doi șoferi s-au ales cu dosare penale – unul conducea o mașină neînmatriculată și celălalt era drogat cu cannabis

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale în acest weekend. Unul a fost prins cu mașina neînmatriculată și celălalt drogat la volan.

Vineri, în jurul orei 14:30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe DJ 692B în localitatea Tomnatic, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Sâmbătă, în jurul orei 18:25, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control pe DJ 681 în localitatea Fârdea, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole