Timiș: directorul Școlii Gimnaziale din satul Măguri găsit mort la Mangalia – avea 33 de ani

Directorul Școlii Gimnaziale nr. 12 din satul Măguri care aparține de Lugoj, Sorin Daniel Faur a fost găsit marți dimineață fără suflare în zona portului Mangalia din județul Constanța.

Polițiștii de la Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime – Postul de Poliţie Transporturi Navale Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat, posibil înecat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 33 de ani. Echipajul de pe ambulanţă a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.

Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comunitatea noastră școlară este mai săracă prin decesul directorului Școlii Gimnaziale nr. 12, sat Măguri, mun. Lugoj, prof. dr. Sorin Daniel Faur, la doar 33 de ani. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis Inspectoratul Școlar Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole