Timiș: compania Drumuri și Poduri Banat, parte a grupului MaxAgro, inaugurează a treia stație de asfalt – investiția se ridică la peste 6 milioane de euro

Grupul de firme MaxAgro, prin compania Drumuri și Poduri Banat, inaugurează a treia fabrică de asfalt.

Evenimentul va avea loc pe 12 aprilie, iar investiția care se ridică peste 6 milioane de euro este amplasată în comuna Sânandrei.

Prin această investiție devenim cel mai mare producător de asfalt din Banat, cu o capacitate de producție de 720 de tone pe oră. Doar în stația nouă pe care o vom inaugura se pot produce 240 de tone de asfalt pe oră. La noua stație vom putea să și reciclăm asfaltul frezat care va fi astfel refolosit“, spune directoarea Alexandra Zifceak.

Pe de altă parte, grupul MaxAgro a mai anunțat că se va concentra în acest an și pe sectorul zootehnic, compania având peste 10.000 de hectare cultivate în vestul țării și una dintre cele mai mari ferme de vaci de lapte din Banat.

Agricultura este o industrie volatilă, iar zootehnia ne asigură un profit consistent în perioadele mai dificile. De aceea, ne dorim să investim în extinderea efectivelor noastre de vaci”, a declarat fondatorul companiei, Ianco Zifceak.

MaxAgro intenționează să construiască o nouă fermă în 2024.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole