Timiș: bătrân de 88 de ani tâlhărit de plasa de cumpărături de un tânăr de 16 de ani la Lugoj – victima a ajuns la spital

Polițiștii lugojeni au fost sesizați astăzi, în jurul orei 09:20, despre faptul că un bărbat în vârstă de 88 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Insulei, din Lugoj, ar fi fost deposedat prin violență, de către un tânăr, de plasa cu produse alimentare pe care o avea în mâna, ulterior bătrânul s-a dezechilibrat și a căzut.

Având în vedere că a suferit vătămări, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii lugojeni, la scurt timp a fost identificat și depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei. Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii faptei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole