Timiș: bărbat reținut după ce a furat ceasuri și bijuterii dintr-o casă din Dudeștii Vechi

Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani bănuit de furt calificat.

În fapt, luni, 20 februarie, în jurul orei 14:15, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare, au fost sesizați de o femeie în vârstă de 26 de ani, din localitatea Dudeștii Vechi, cu privire la faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 21.02.2023, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au identificat în localitatea Dudeștii Vechi un bărbat în vârstă de 43 de ani bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

În baza probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole