Timiș: al doilea accident în ultimele ore pe DN6 spre Biled – 8 persoane rănite după ce o femeie de 42 de ani a virat la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară

O femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara, spre Biled, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care circula în același sens de mers și era angajat în efectuarea unei depășiri regulamentare.

În urma evenimentului au rezultat 8 victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 42 de ani, precum și conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 24 de ani și 6 pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 și 54 de ani. Persoanele rănite au fost conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative“, arată IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Astăzi, 22.09.2023, la ora 15:57, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Becicherecu Mic. A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și trei echipaje SMURD. La fața locului au fost alocate și cinci ambulanțe SAJ. În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un microbuz, cu 9 persoane participante. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care, cinci bărbați și trei femei. Victimele au fost transportate la spital cu trei ambulanțe SMURD și cinci ambulanțe SAJ, conștiente si cooperante, cu policontuzii în urma accidentului rutier, arată ISU Timiș.

Joi, un grav accident rutier s-a produs între Becicherecu Mic și Biled, așa cum puteți citi AICI.

Foto: infotrafic

Recomandările noastre

Cele mai citite articole