Timiș: accident teribil al Remetea Mare – au fost implicate două microbuze, un TIR și o mașină – 7 persoane au fost vizate de incident

Marți, 21.05.2024, la ora 16:37 ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DN6, în localitatea Remetea Mare.

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. În accidentul rutier au fost implicate două autoutilitare, un autotren și un autoturism, cu 7 persoane participante. În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a rămas blocată și s-a acționat pentru extragere. Toate victimele sunt conștiente și cooperante“, a transmis ISU Timiș.

O femeie, în vârstă de 40 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara înspre localitatea Remetea Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, aceasta din urmă fiind proiectată într-un autotren care circula din sens opus, condus de un tânăr de 25 de ani, ulterior și acesta fiind proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care circula dinspre Remetea Mare înspre Timișoara. În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 40 de ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate“, arată IPJ Timiș.

Victima de sex feminin, care a fost blocată, a fost transportată la spital, iar celelalte două victime evaluate la locul evenimentului refuză transportul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole