Timiș: accident rutier la Giroc – un trotinetist a fost lovit de o mașină în parcarea unui supermarket – șoferul și tânărul de 17 ani au părăsit locul accidentului, însă trotinetistul a sesizat ulterior poliției cele întâmplate

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 16:21, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Timișoarei din localitatea Giroc.

O persoană în timp ce ar fi intenționat să părăsească cu autoturismul parcarea unui supermarket, ar fi surprins și accidentat un tânăr, în vârstă de 17 ani, care se deplasa pe o trotinetă electrică pe trotuar. După producerea evenimentului conducătorul autoturismului ar fi comunicat cu tânărul accidentat, ambii părăsind locul incidentului. Ulterior, în scurt timp victima a revenit la locul accidentului și a sesizat cele întâmplate. Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate“, a transmis IPJ Timiș.

La sosirea echipajelor de poliție conducătorul autoturismului nu se mai afla la locul producerii accidentului.

La scurt timp, polițiștii au identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr în vârstă de 26 de ani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“, mai arată sursa citată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămarea corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole