Timiș: accident rutier la Albina – au fost implicate două autoturism în care se aflau patru persoane – una dintre mașini a luat foc

Vineri, 19.04.2024, la ora 16:52, pompierii din cadrul Stației Buziaș au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DJ 592 (după podul de la Albina).

La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție si comandă, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ cu asistent. În accidentul rutier au fost implicate două autoturism în care se aflau patru persoane. În urma evenimentului a izbucnit un incendiu la unul dintre autoturisme. Toate cele 4 persoane sunt evaluate medical la fața locului. Incendiul a fost lichidat. Autoturismul a ars în totalitate“, a transmis ISU Timiș.

Toate cele 4 victime sunt transportate la spital, în stare conștientă și cooperantă.

O femeie, în vârstă de 56 de ani, a condus un autoturism pe DJ 592 dinspre Albina înspre Chevereșu Mare, iar la intersecție cu DC 151 a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care era angajat în efectuarea virajui la stânga către localitatea Dragșina. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în afara părțıi carosabile, iar la cel al femeii a izbucnit un incendiu. Ambii șoferi, o femeie, în vârstă de 60 de ani și un bărbat, în vârstă de 91 de ani, pasageri ai autoturismului condus de bărbat, au fost răniți și transportați la spital“, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Radu Constantin – “Ciuca“

Recomandările noastre

Cele mai citite articole