Timiș: 23 de amenzi pentru cei care nu purtau mască de protecție

Având în vedere măsurile de relaxare care au intrat în vigoare, polițiștii timișeni împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile în sistem integrat în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19, cât și pentru respectarea legislației.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 16 decembrie a.c.,  au fost efectuate mai multe  activităţi la care au participat 342 de forţe de ordine, fiind verificate 87 de societăți comerciale, precum şi 68 de mijloace de transport persoane, dintre care 25 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.                        

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, astfel încât să prevină, pe cât se poate, răspândirea infecției cu virusul Covid-19.

Poliţiştii timișeni continuă acţiunile de acest gen, scopul nostru fiind atât prevenirea evenimentelor negative, cât și constientizarea cetățenilor asupra responsabilității fiecăruia de a asigura siguranța celor apropiați.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole