Timiș: un șofer drogat cu amfetamină a fost prins la Jimbolia – unul beat a fost depistat la Lugoj, avea o alcoolemie de 0,88 mg/l

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Caransebeșului, din Lugoj, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice“, arată IPJ Timiș.

De asemenea, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii Orașului Jimbolia au oprit pentru control pe DN 59A, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul DrugTest, a rezultat faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv amfetamină. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive“, precizează sursa citată.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole