Aquatim: lucrări pentru o conectare de conducte în Timișoara – se va întrerupe alimentarea cu apă în Moșnița Nouă, Giarmata, Buziaș

Luni, 25 martie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Eneas și Ulpia Traiana. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Eneas și Ulpia Traiana, în timp ce presiunea va fi scăzută în zonele Steaua, Dâmbovița și Calea Șagului.

De luni, 25 martie, ora 22, până marți, 26 martie, ora 5, pe Bulevardul Take Ionescu colț cu Piața Badea Cârțan se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Take Ionescu – porțiunea dintre străzile Enric Baader și Piața Badea Cârțan -, inclusiv la sediul STPT.  

Pe 25 martie, între orele 9-16 se va întrerupe alimentarea cu apă în Moșnița Nouă, pe străzile Oslo, Berna, Atena, Paris, Roma, Madrid, Lisabona, Amsterdam și Sofia, pentru executarea unei conectări de conductă la intersecția străzii Sofia cu DJ 592.

În aceeași zi, între orele 9-15 se va opri apa în Giarmata, pe străzile Industriilor și Speranței, pentru executarea unei conectări de conductă la intersecția celor două străzi.

Și tot luni, între orele 9-11 se va opri apa în Buziaș, pe străzile Timișului și Semenicului, pentru lucrări la rețeaua de distribuție.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea va fi scăzută, după cum urmează: pe 25 martie, între orele 9-14, în Nițchidorf, Sacoșu Turcesc, Zgribești și Boldur și, între orele 9-15, în Ghilad, iar marți, 26 martie, între orele 9-15, în Gad.    

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole