Termenul pentru vizarea acordului de funcționare pentru comercianți va fi prelungit până la 30 iunie

La următoarea ședință de CLT, consilierilor locali le va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre, promovat de primarul Dominic Fritz, prin care va fi prelungit, până pe 30 iunie, termenul de vizare a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale.

„Acordul este  prevăzut de art.56 din Regulamentul privind condițiile de desfășurare a activităților comerciale și de prestări servicii pe raza Municipiul Timișoara, iar termenul de vizare era 31 martie 2022. Propunerea de prelungire a termenului a fost făcută pentru a veni în sprijinul comercianților de pe raza municipiului Timișoara, al mediului economic și al păstrării locurilor de muncă”, transmite Primăria Timișoara. 

Conform modificării Regulamentului, prin noua hotărâre a consiliului local, li se va da în acest an operatorilor economici ce desfășoară activități comerciale pe raza municipiului Timișoara posibilitatea de a putea viza Acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale până la data de 30 iunie 2022

Actele se depun la camera 12, ghişeele 8 şi 9, Primăria Municipiului Timișoara, bd. C. D. Loga nr.1. Taxa de viză se plăteşte la casieriile Primăriei Municipiului Timișoara sau prin ordin de plată în contul bugetului local, odată cu depunerea documentaţiei. Deținerea acestui acord este obligatorie pentru toți cei care dețin restaurante, baruri, terase, etc,  și care își desfășoară activitatea în Timișoara.  Vizarea acestuia se face anual.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole