Tentativă de omor lângă Timișoara. Un bărbat a fost înjunghiat cu un briceag în gât

Un conflict izbucnit într-o mașină care se deplasa din localitatea Covaci spre Timișoara, duminică dimineața, s-a încheiat cu o lovitură de briceag în zona gâtului.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș duminică, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea un autoturism din localitatea Covaci spre Timișoara, ajungând la sensul giratoriu din proximitatea societății Mahle de la intrarea în Timișoara, în urma unor neînțelegeri cu pasagerul din dreapta, inculpatul l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona piciorului, după care ar fi luat un briceag, l-ar fi deschis și l-ar fi înjunghiat în zona latero-cervicală stângă supraclaviculară, cauzându-i leziuni ce i-ar fi pus viața în primejdie.

„În data de 15.08.2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul B.A.N. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 rap. la art. 118 alin. 1 C.pen. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care la data de 15.08.2022 a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului B.A.N. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.08.2022. Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole