Teatrul Național din Timișoara lansează un tur virtual, cu imagini inedite ale spațiilor de joc și imagini din culise

Teatrul Național din Timișoara lansează în mediul online noul său website – www.tntm.ro.

Site-ul este, o modalitate de a intra în contact cu utilizatorii, prin chestionarul online realizat  în colaborare cu Departamentul de Sociologie al Universității de Vest din Timișoara.

Este noul instrument de comunicare online prin care utilizatorii pot accesa informații despre spectacolele Teatrului Național, despre evenimentele și despre inițiativele sale, despre echipă, despre sălile sale de spectacol etc.,  într-o formă optimizată, intuitivă, oferind o navigare prietenoasă pe orice tip de dispozitiv“, se arată într-un comunicat al Teatrului.

O noutate absolută pe care o aduce site-ul www.tntm.ro este turul virtual al Teatrului Național din Timișoara.

Turul virtual TNTm oferă utilizatorilor informații și imagini inedite ale spațiilor de joc ale Naționalului, precum și imagini din culise și din spațiile auxiliare. Turul virtual oferă utilizatorilor, indiferent de locația acestora, posibilitatea de a vizita Teatrul Național și Sala 2 TNTm, în serii de fotografii la 360° care permit vizualizarea spațiilor din perspective noi și din unghiuri diferite, într-o experiență pe cât de plăcută, pe atât de instructivă“, a declarat Ada Hausvater, managerul Teatrului Național din Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole