Taximetriștii și camionagii verificați de polițiști, la Timișoara. Un șofer prins băut

O nouă acțiune de verificare a șoferilor de camioane și taximetriștilor la Timișoara.

Astfel că, luni, 23 august, în orele 06.00-09.00 și 17.00-19.00, polițiștii au desfășurat o acțiune în Timișoara pentru verificarea legalității transportului rutier de persoane și marfă, precum și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive.

„În cadrul acțiunii au fost verificate 35 de autovehicule destinate transportului de persoane și 56 de autovehicule destinate transportului de marfă. Polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002R, în valoare de 4.712 lei. Ca măsură tehnico-administrativă, polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, dintre care unul pentru alcool, două pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și unul pentru neacordare de prioritate vehicule. Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii timișeni sunt în continuare pe străzile din județ pentru a preveni producerea evenimentelor neplăcute.

Pagube produse de furtună în Timiș

Furtuna a produs pagube în mai multe localități din Timiș. Pompierii au fost solicitați pentru degajarea mai multor copaci căzuți pe carosabil sau pe mașini sau să scoată apa dintr-un…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole