Târgul de Crăciun de la Timișoara: Carmen Popovici-Dumbravă și juniorii Ansamblului Timișul vor oferi un spectacol de neuitat

Vineri, 10 decembrie, la ora 18:00, juniorii Ansamblului Timișul, coordonați de Nicolae Baniciu și Maria Topciov, și însoțiți de corala Epifania și de solista de muzică populară Carmen Popovici-Dumbravă, vor aduce în fața publicului colinde tradiționale și obiceiuri de Crăciun.

Sâmbătă, 11 decembrie, la ora 17:00, pe scena din Piața Libertății vor urca, pentru mici și mari, Teatrul Merlin, cu spectacolul „Inimă de Piatră”, apoi Box Office, Ana Kui și Vadim Crușcov Band.

Duminică, 12 decembrie, începând cu ora 17:00, va fi seara colindelor, într-un concert organizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă a Timișoarei.

Săptămâna viitoare începe cu un spectacol inedit, pe patinoarul din fața Operei, unde luni, 13 decembrie 2021, la ora 17:00, păpușarii de la Magic Oz ne vor povesti visul omului de zăpadă. După spectacol, copii și părinți sunt invitați să participe la împodobirea bradului.

Și tot luni, la ora 18:00, va fi gata ieslea zămislită de mâinile meșterului George Bostănică, în Piața Operei.

Marți, 14 decembrie, e momentul să urce, pe scena din Piața Libertății, Școala de Arte din Caransebeș, apoi Palatul Copiilor din Timișoara.

Ziua de 15 decembrie îi va aduce în fața publicului pe elevii Victor Geru (vioară) și Leonard Mihale (pian), multiplu medaliat internațional, care face cinste Timișoarei până departe. Cei doi elevi ai Liceului „Ion Vidu” vor fi urmați de Corul Avocaților, dirijat de Codruța Niculescu și acompaniat de Orchestra Maggiore.

Program. Timișoara 2023 – spectacol de teatru, concert jazz cu orgă și saxofon, spectacol de dans, Luminary Lab, concert simfonic

𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 până în 𝟐𝟕 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 îți aduce farmecul zilelor de toamnă printr-o mulțime de evenimente culturale și sportive. 𝐌𝐚𝐫𝐭̦𝐢, 𝟐𝟒 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞: 𝐁𝐚𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧 𝟑 (𝐬𝐭𝐫. 𝐇𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫, 𝐧𝐫. 𝟏, 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚) –…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole