Tânără prinsă drogată la volan la Săcălaz. Polițiștii au mai prins și un șofer beat, altul fără permis de conducere

Polițiștii timișeni au depistat pe drumurile din județ, doi bărbați și o femeie, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Luni, în jurul orei 12:45, polițiștii Secției 1 Urbană Timișoara au oprit pentru control pe strada Piața Mitropolit Alexandru Sterca-Suluțiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 18 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Tot luni, în jurul orei 00:34, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada Enric Baader, un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Azi noapte, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 2 Rurală Săcălaz au oprit pentru control în localitatea Săcălaz, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 21 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole