Tânără de 22 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de trenul Timişoara – Oradea

O femeie de 22 de ani a decedat, marţi după-amiază, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de locomotiva unui tren, la trecerea peste calea ferată din zona localităţii arădene Nădab.

Trenul circula pe ruta Timişoara – Oradea, iar şoferiţa, care era singură în autoturism, nu ar fi acordat prioritate trecerii garniturii feroviare.

„Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului, care se afla singură în vehicul”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Pentru extragerea autoturismului de sub locomotivă şi a victimei din autovehicul au intervenit echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Niciun călător din tren şi nici mecanicii de locomotivă nu au suferit răni.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Biserica Ortodoxă Seceani a fost vandalizată

Un act de vandalism a avut loc în localitatea Seceani. Pereții Bisericii Ortodoxe Seceani au fost împroșcați cu ulei ars. A fost sesizată Poliția Orțișoara, în vederea depistării persoanelor care…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole