Tânăr reținut pentru tâlhărie. I-a smuls lățișorul de la gât unui băiat de 17 ani

Polițiștii din Timișoara au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de  ani, bănuit de comiterea unei tâlhării. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Astfel, marți, în jurul orei 15:20, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în stația de tramvai de pe  bulevardul Liviu Rebreanu, că unui minor de 17 ani i-a fost smuls de la gât lănțișorul de aur, de către o persoană necunoscută.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care la scurt timp l-a depistat pe bulevardul Liviu Rebreanu, un bărbat bănuit de comiterea faptei. În urma legitimării s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 23 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat.

„Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie  și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, transmite IPJ Timiș.

Scene șocante în Timișoara

Scene șocante în Timișoara Cadavrul unei femei a stat ore întregi pe un trotuar, de lângă o piață aglomerată din Timișoara. Martorii spun că ar fi murit pe loc. Una…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole