Tânăr reținut 24 de ore după ce a furat mai multe sticle de băutură de la un magazin din Timișoara

Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Mai exact, joi noaptea, în jurul 01:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială de pe strada Gheorghe Lazăr, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Ajunși la fața locului, polițiștii, împreună cu agentul de pază, au depistat în proximitatea societăți comerciale un bărbat, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole