Tânăr prins de polițiști în timp ce se plimba cu căruciorul plin de produse furate

Un tânăr în vârstă de 27 de ani nu a avut nicio treabă și a „golit” rafturile unui magazin. Și pentru că nu a putut să care tot ce a furat, tânărul s-a mai servit și cu un cărucior de cumpărături. Polițiștii de la Secția 2 Timișoara l-au observat pe B-dul Eroilor în timp ce împingea căruciorul, în care se aflau mai multe bunuri și bagaje.

„În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că este vorba de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, iar bunurile din cărucior nu îi aparțin, acestea fiind sustrase dintr-un magazin de pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara. Totodată, în urma controlului corporal, s-a găsit asupra sa, un cuțit, tip briceag, pe care l-a folosit pentru a tăia panoul ușii termopan de acces în magazin, de unde a sustras produse alimentare, băuturi alcoolice, țigări și produse cosmetice, în valoare de 1.500 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, transmite IPJ Timiș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole