Tâlhărie la Periam. Un tânăr de 24 de ani reținut la Sânnicolau Mare

Polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au reținut pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit de comiterea unei tâlhării. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare – Formațiunea Investigații Criminale, au identificat un tânăr, bănuit de tâlhărie.

În fapt, la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 19:00, un bărbat în vârstă de 77 de ani, ar fi fost deposedat de către un tânăr de suma de 2000 de lei, pe care îi avea în buzunarul pantalonilor, în timp ce se afla într-o locuință de pe raza localității Periam, ulterior în momentul sesizării lipsei banilor, exercitându-se acte de violență asupra sa.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie” și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză precum şi pentru recuperarea totală a prejudiciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole