Subprefectul PSD Timiș, Sorin Ionescu: două fetițe de 6 ani, din Ucraina, învață în grupa de limba sârbă de la P.P.14 din Timișoara, unde director este un membru PSD

Subprefectul PSD Timiș, Sorin Ionescu, a efectuat o vizită la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Timișoara, unde două refugiate din Ucraina au fost înscrise în grupa de limba sârbă.

“Secțiile cu predare în limba sârbă din instituțiile de învățământ pot fi variante bune pentru integrarea copiilor refugiați în mediul școlar și preșcolar. Alisa H. și Alisa D. sunt două fetițe cu vârsta de 6 ani, refugiate cu familiile lor din Ucraina, care se bucură de o primire călduroasă la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Timișoara. Flori Lupuț, directorul grădiniței, le-a repartizat pe cele două fetițe în grupa cu predare în limba sârbă, în cadrul căreia s-au integrat foarte repede. Momentul integrării în grădiniță face parte din primele experiențe sociale ale copilului, atunci când toate orizonturile sale se lărgesc“, a scris pe Facebook, subprefectul PSD Timiș.

Flori Lupuț, directorul grădiniței cu Program Prelungit nr. 14 din Timișoara, este fost consilier județean PSD Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole