Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, surprins cum chema forțe de ordine ale statului la partid. Îmbrânceli și violențe care ies la iveală după alegerile de la PNL Timișoara din 31 iulie

Buletin de Timișoara a intrat în posesia unei înregistrări, care circulă în interiorul PNL Timiș, și care îl surprinde pe subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, cum solicită forțe de ordine ale statului care să intervină într-o chestiune privată, politică, cu ocazia alegerilor de la PNL Timișoara din 31 iulie.

Din înregistrare se vede cum Ovidiu Drăgănescu îl bruschează violent, pe un coleg de partid, după voce fiind vorba cel mai probabil de fostul secretar de stat, Cătălin Iapă.

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu nu este la prima faptă de acest gen, tot la alegerile PNL Timișoara, cele din data de 3 iulie, având un comportament asemănător, pe care Buletin de Timișoara l-a semnalat la vremea respectivă, dar acum comportamentul său violent și abuziv este de sfara unei fapte penale, petrecută chiar sub ochii “oamenilor legii”, care însă nu intervin de niciun fel.

Buletin de Timișoara a atras atenția în mod repetat asupra implicării instituțiilor de forță ale statului în afacerile interne ale PNL Timiș, însă, se pare, că toți sunt înregimentați în politica câștigătoare, acolo unde legea se aplică doar dacă convine, altfel poate fi încălcată.

Ovidiu Drăgănescu a fost ales ca membru în noul Biroul Politic Județean al PNL Timiș, în urma alegerilor din 7 august 2021.

Jandarmeria Timiș a mai fost implicată recent într-un alt scandal politic, care a fost zile la rând subiect național, și care le-a avut în prim plan pe consilierul local USR+ Ana Munteanu, actualmente și consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Cristian Moș, și pe șefa de cabinet a Prefectului USR+ de Timiș, Răzvana Popa.

Razie în Timiș. Aproape 580 de amenzi în două ore

Poliţiştii au desfăşurat o nouă acţiune cu efective mărite în județul Timiș, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, precum și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole