FOTO Timișoara: incendiu la o hală de producție – pe o secție de piese auto și vopseluri – 40 de angajați s-au autoevacuat

Pompierii au fost anunțați azi noapte, la ora 02:00, prin apel 112 despre producerea unui incendiu la o hala de producție pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă cu apă, o autoscară mecanică și trei ambulanțe SMURD, dintre care, una cu medic.

În sprijin intervin pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un container de stingere, o autoscară mecanică și un echipaj CBRN.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, în interiorul unei hale, pe o secție de piese de auto și vopseluri.

Aproximativ 40 angajați s-au autoevacuat, fără a se înregistra victime.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03:25. În urma efectuării măsurătorilor de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice în aer„, transmite ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole