Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, acuză părinții că ascund infectarea cu Covid a copiilor. Profesorii sunt și ei vizați

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, deci oficial guvernamental, acuză, după ureche, părinții că ascund infectarea cu coronavirus a copiilor.

“Mare atenție la transmiterea virusului prin școli și apoi în familii. Din ce mi s-a relatat, sunt părinți care ascund cazurile de infectare cu Sars-cov2 ale copiilor lor, în loc să informeze la clasă. Copiii au forme mai ușoare, pe care unii părinți le declară ca fiind enteroviroze deoarece simptomalogiile sunt asemănătoare. Astfel orele vor continua în acele clase, deși ar trebui trecute în online pentru a nu mai infecta alți elevi și pe părinții acestora“, acuză subprefectul de Timiș.

Profesorii vizați și ei de acuzații

“Sper că nu sunt cazuri când aceste lucruri se întâmplă cu acordul cadrului didactic de la clasa respectivă, știut fiind că online-ul nu are mulți adepți pe la noi. De asemenea, testele rapide pot fi fals negative, ele neavând acuratețea unui test RT-PCR. În familia mea facem des teste rapide care ies negative, dar când eu am făcut test pcr am ieșit pozitiv. În acest context pandemic, iată că ajungem cu multe localități la incidențe de peste 15/000 și nu știu dacă suntem în vârful valului 4“, a mai spus Ovidiu Drăgănescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole