Sub 100 de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție și interdicțiilor privind libera circulația

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au verificat dacă se respectă măsurile de protecție individuală împotriva Covid-19.

Astfel că, la activităţile de marți au participat 327 de forţe de ordine și au verificat 107 societăți comerciale, 108 mijloace de transport persoane, dintre care 41 de mijloace de transport în comun. Au fost legitimate peste 2.500 de persoane.

S-au dat 92 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.000 de lei. Dintre acestea, 89 de amenzi, în valoare de 26.000 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și 3 sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

„Având în vedere incidența cazurilor Covid-19 raportat la 1.000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite să fie respectate. În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise”, transmite IPJ Timiș.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole