STPT: traseul vaporașelor pe Bega va fi modificat pentru lucrările la pasarela Gelu – două stații nu vor mai funcționa

Lucrările la pasarela Gelu modifică circulația vaporașelor pe Bega. Două stații nu vor mai funcționa.

Având în vedere demararea execuției lucrărilor la obiectivul de investiții “Pasarela Gelu – Crizantemelor” , respectiv lucrări de demolare a pasarelei Gelu și lucrări de foraj a piloţilor, transportul de pasageri pe Canalul Bega va fi restricţionat în perioada 03.07.2023  – 28.07.2023. Astfel, staţia Ardealul şi staţia C.Brâncoveanu, aflate în aval pe Canalul Bega, vor fi suspendate până la finalizarea lucrărilor. Staţia de capăt, în aval, va fi staţia Ştefan cel Mare„, transmite STPT.

Noile grafice de circulaţie vor fi actualizate atât pe site-ul societăţii, www.stpt.ro, cât şi în staţiile de îmbarcare/debarcare vaporetto.

Totodată, vor fi suspendate cursele de promenadă către Ecluza Sânmihaiu Român, curse care se desfăşurau sâmbăta şi duminica, de la orele 12 şi 17.

Colterm începe luni reviziile tehnice anuale

Colterm S.A. anunță că începe programul de revizii tehnice în vederea pregătirii sezonului de furnizare a agentului termic pentru sezonul 2021-2022. Lucrările vor fie efectuate etapizat, pe parcursul mai multor săptămâni, în…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole