STPT: două linii de transport în comun vor avea traseul modificat pentru RPMC Bikers Festival 2023 și Flight Festival – de luni intră în vigoare programul de circulație pentru perioada de vacanță

STPT anunță că, în acest sfârșit de săptămână, traseul a două linii de transport în comun vor circula modificat pentru RPMC Bikers Festival 2023 și Flight Festival.

Astfel că, pe perioada festivalului “RPMC Bikers Festival 2023”, desfăşurat la Poligonul A.J.V.P.S. Timişoara (Pădurea Verde), între 16 – 18 iunie, mijlocul de transport alocat liniei M35 va opri la Poligonul A.J.V.P.S. Timişoara, după bariera de la calea ferată, pe ambele sensuri de deplasare.

Pe perioada festivalului “Flight Festival”, care are loc tot în perioada 16 – 18 iunie, la Aerodromul Cioca, mijlocul de transport alocat liniei Expres 6 va circula după un program prelungit până la orele 06:00. După orele 23:00, autobuzul va circula cu o frecvenţă de 36-51 minute.

De asemenea, STPT anunță că, începând cu 19 iunie, va intra în vigoare programul de circulaţie pentru perioada de vacanţă.

Graficele de circulaţie vor fi actualizate pe site-ul societăţii, www.stpt.ro, şi în staţiile mijloacelor de transport.

Începând cu 19 iunie, pe linia de autobuz Expres 4, cursa cu plecare de la “Bastion” de la ora 07:35, va avea oprire, atât la dus, cât şi la întors, în staţia “Jumbo”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole