Spitalul Miliar Timișoara – este refăcută instalația electrică din cadrul secțiilor medicină internă și chirurgie generală

Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara anunță continuarea procesului de reabilitare și modernizare.

Pentru siguranța pacienților este reabilitată instalația electrică din cadrul secțiilor medicină internă și chirurgie generală.

Schimbarea instalației electrice din cadrul secțiilor spitalului reprezintă o prioritate pentru noi și pentru siguranța pacienților noștri. Aceasta va fi înlocuită integral. Secțiile medicină internă și chirurgie generală vor dispune de sistem de monitorizare a concentrației de oxigen, sistem de climatizare și sistem de control acces (pe bază de cartelă). De asemenea, pentru creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacienților se va monta un sistem de monitorizare și avertizare în caz de incendiu și un sistem de supraveghere video pe hol. Ne cerem scuze pentru disconfortul generat de efectuarea lucrărilor și imposibilitatea de a răspunde tuturor solicitărilor venite din partea dumneavoastră pentru asigurarea nevoilor spitalicești, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru protecția pacienților noștri iar finalitatea acestora va fi în beneficiul tuturor“, transmite Spitalul Militar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole