“Spectacol” cu bâte și topoare în stradă, între clanuri, la Lugoj

Scandal joi după amiaza într-un cartier din Lugoj, unde membrii a două familii de romi s-au bătut cu topoare și bâte. “Spectacolul” a fost în stradă, printre mașini. Trecătorii au anunțat poliția. Până la sosirea echipelor de intervenție, mai mulți dintre cei implicați în altercație s-au făcut nevăzuți. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un topor. Polițiștii au început căutarea celor implicați în scandal și au reușit identificarea a 6 dintre ei.

“La data de 10 februarie 2022, în jurul orei 18:00, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Olari din municipiu a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane, iar un bărbat de 38 de ani a fost rănit.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani.

4 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite IPJ Timiș.

Video AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole