Spargere ziua în amiaza mare. Hoțul a plecat cu ceasuri, bijuterii și bani

Au început spargerile ziua în amiaza mare. Un bărbat a pătruns într-o locuință și a furat mai multe bijuterii și ceasuri, dar și o sumă de bani.

Totul s-a întâmplat, în 3 august, în jurul orei 16:00, când persoane necunoscute au pătruns în incinta unei locuințe de pe strada Mareșal Alexandru Averescu și a plecat cu mai multe bunuri, cum ar fi ceasuri și bijuterii, dar și suma de 2.450 de lei.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara împreună cu lucrătorii Biroului de Investigații Criminaleau identificat  un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat parțial. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmite IPJ Timiș..

Polițiștii continuă cercetările întregii activități infracționale a bărbatului, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole