Sorin “OUG13“ Grindeanu de vorbă cu urșii – promite că de data aceasta le face tunelurile de pe autostrada Lugoj-Deva

Tunelurile pentru urși de pe autostrada Lugoj-Deva revin în actualitate, cu o informație postată astăzi, la ceas de seară, pe pagina sa de Facebook, de ministrul Transporturilor, în genul “Noaptea ca hoții“.

După ce luna trecută ministrul transporturilor, Sorin “OUG13“ Grindeanu, spunea că proiectul este unul blestemat, deoarece la licitația care era în desfășurare firma ofertantă a fost descalificată deoarece a depus o ofertă pentru a executa lucrarea la un preț de două ori mai mare decât bugetul existent, acum documentația este pregătită pentru a fi din nou scoasă la licitație.

“A fost relansată licitația pentru Lotul 2 (Secțiunile E și D) al autostrăzii Lugoj-Deva. CNAIR a transmis astăzi la ANAP, pentru verificare, documentația destinată noii proceduri de licitație. În maximum 10 zile, ANAP trebuie să finalizeze verificarea documentelor, după care CNAIR va putea lansa licitația propriu-zisă a contractului pentru proiectarea și execuția celor două secțiuni ale Lotului 2 din autostrada Lugoj-Deva. Pe secțiunile E și D ale Lotului 2, ce reprezintă sectorul lipsă din Autostrada Lugoj-Deva, urmează să fie construite faimoasele „tuneluri pentru urși” cu o lungime totală de 2,13 km“, a spus Sorin “OUG13“ Grindeanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole