Sorin Grindeanu trezit din somn pe autostradă de lumina farurilor – a dat ordin să se monteze balize antiorbire

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care conjunctural se recomandă ca timișorean, dar și cărășan, având se pare probleme de identitate, ar fi putut fi trezit din somn de farurile mașinilor de pe contrasens pe autostrada A1, așa că ar fi dat ordin să se monteze balize antiorbire.

Altă explicație, decât trezirea din somn, nu ar putea să existe din moment ce balizele respective erau rupte de ani de zile, dar pe nimeni nu a deranjat până acum.

Așa că, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță astăzi că între nodurile rutiere Remetea Mare și Balinț se fac lucrări la balizele dintre benzi.

Montarea balizelor antiorbire a început încă de la jumătatea lunii ianuarie pe autostrada #A1, între nodurile rutiere Remetea Mare și Balinț, jud. Timiș. Înlocuirea parapetului și a balizelor este o activitate permanentă, deoarece pe autostradă au loc zilnic accidente. Din cauza acestor evenimente rutiere, cel mai des sunt distruse complet sau degradate parapetele median, inclusiv balizele antiorbire. Completarea sau înlocuirea elementelor va continua în funcție de aprovizionarea cu sisteme de acest tip“, se arată într-un comunicat al DRDPTM.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole