Sorin Grindeanu ironizat de USR Timiș – a anunțat că își dă demisia dacă cineva îi arată urși în Banat

USR Timiș îl ironizează pe Facebook pe ministru Transporturilor, Sorin Grindeanu, cu privire la declarația sa de acum câteva luni în care anunța că își dă demisia dacă cineva îi arată urșii din Banat.

Răspunsurile din partea autorităților competente sunt clare, există urși în Banat, dar Sorin Grindeanu este tot în funcție.

După ce în urmă cu câteva luni Sorin Grindeanu a anunțat că își dă demisia din funcția de Ministru al Transporturilor dacă cineva îi arată urșii din Banat, acum spune că USR a adus urșii în județul Timiș. Ne-am obișnuit ca pentru orice merge rău în această țară, vina să fie aruncată pe USR. „USR, USR, USR”, doar asta spun cei din coaliția PSD-PNL. USR a fost la Guvernare 8 luni, ei conduc România de 33 de ani.  „S-au chinuit useriștii să trimită urși în Timiș.”, a declarat recent Sorin Grindeanu. Bineînțeles, „USR e vinovat” pentru că există urși în județul Timiș, iar domnul Grindeanu își va încălca astfel cuvântul, rămânând în funcția de Ministru.  Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a transmis că „în zona Banatului, în județele Caraș-Severin și Timiș, în ultima perioadă au fost evaluate circa 45 de exemplare de urs brun”, arată organizația politică.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat joi, la Timişoara, că s-au încheiat toate procedurile legate de licitaţia pentru tronsonul între Marginea şi Holdea de pe autostrada A Lugoj-Deva, câştigătorul desemnat fiind un constructor român.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole