Șoferi drogați și beți, prinși pe drumurile din Timiș, la volan. A fost depistat și un tânăr, treaz, dar fără permis de conducere și mașina neîmatriculată

Polițiștii timișeni au depistat pe drumurile din județ mai multe persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 03:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în localitatea Giroc, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 23 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot sâmbătă noaptea., în jurul orei 03:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control în localitatea Giroc, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 24 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Sâmbătă seara., în jurul orei 20:40, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Aleea Țesătorilor, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul era neînmatriculat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat” și  ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Duminică noaptea, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au oprit pentru control în localitatea Utvin, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole