Șoferi beți la volan, prinși de polițiști, în acest sfârșit de săptămână

Polițiștii au depistat, duminică, pe strada Constantin Diaconovici Loga, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Un alt șofer băut la volan a fost depistat sâmbătă, în jurul orei 16:20, de polițiștii Biroului Rutier Drumuri Naționale și Europene. Aceștia l-au oprit pentru control pe strada Nera din municipiul Timișoara. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Caniculă până la finalul săptămânii

Revine canicula în vestul țării. ANM a anunțat că vor fi temperaturi de peste 35 de grade Celsius, până la finalul săptămânii. “Vremea se va încălzi până în cursul zilei…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole