Șoferi amendați pentru că au parcat pe locurile de încărcare a mașinilor electrice. Unul s-a ales cu mașina ridicată

În ultima perioadă a crescut numărul de sesizări din partea cetățenilor care reclamă faptul că există șoferi care opresc sau staționează pe locurile destinate încărcării autovehiculelor electrice din municipiu, spune polițiștii locali. Cele mai multe sesizări de acest gen au fost înregistrate pe Strada Gheorghe Dima, în apropierea Parcului Botanic, pe Bdul Revoluției, vizavi de Consiliul Județean, pe Bdul Mihai Viteazul, pe Martin Luther, Republicii, pe Calea Aradului și la Modex, în zona centrală.

Astfel că, în ultimele două săptămâni, 21 de șoferi care au fost depistați în această situație au fost sancționați de polițiștii locali.

Poliția Locală Timișoara transmite că stațiile pentru încărcarea autovehiculelor electrice sunt prevăzute cu indicatoare rutiere, cei care își parchează acolo mașinile riscând sancțiuni cuprinse între 290 și 725 lei, și chiar ridicarea acestora.

Un astfel de caz este cel al unui timișorean care a staționat ieri cu autoturismul pe astfel de locuri marcate și semnalizate de pe str. Gheorghe Dima.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să nu blocheze aceste stații pentru a evita să fie sancționați. Locurile destinate încărcării autovehiculelor electrice, alături de cele destinate anumitor activități precum taximetria, cele destinate îmbarcării sau debarcării turiștilor, precum și cele special amenajate pentru persoanele cu dizabilități sunt zone marcate corespunzător, motiv pentru care semnificația indicatoarelor trebuie respectată”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Tânăr condamnat pentru furt, prins la Deta

Polițiștii din Timiș au prins, sâmbătă, un tânăr care era condamnat pentru furt. Tânărul a fost dat în urmărire națională după ce a fost condamnat la un an de închisoare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole