Sistemul de e-tiketing din Timișoara funcționează în proporție 74%

Funcționarea sistemului de e-tiketing este esențială în mijloacele de transport public. Prin folosirea acestui sistem se încasează titlurile de călătorie, iar nefuncționarea are drept consecință afectarea veniturilor rezultate din comercializarea acestora.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) – a efectuat, pe parcursul a două zile, controale în mijloacele de transport în comun pentru a constata dacă funcționează sau nu sistemul de e-tiketing.

Verificările au scos în evidență faptul că, pe mijloacele de transport verificate, procentul de funcționare al sistemului de e-tiketing este, în medie, de 74%.

În consecință, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) – a notificat operatorul de transport, în speță Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) să ia măsurile ce se impun pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil.

“Adresăm rugămintea călătorilor, care utilizează mijloacele de transport public în rețeaua metropolitană, să sesizeze orice neregularitate constatată, utilizând fotografii și înregistrări video care pot fi trimise la adresa de mail relatii.publice@smtt.ro și/sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook”, se arată într-o comunicare a SMTT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole